Aan de slag bij BINK Groep

Bij BINK Groep werken vandaag de dag zo’n 140 medewerkers op kantoor of op locatie bij de klant. Toch voelt het kleinschalig aan. Je werkt in een hecht team, in een organisatie met een open, persoonlijk en vertrouwd karakter! Denk je dat jij de geschikte kandidaat bent om ons team te versterken? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures

Vacature medewerker automatisering

Zie jij jezelf wel werken bij BINK Groep, maar hebben we op dit moment geen vacature die bij je past? Houd dan deze pagina goed in de gaten. Of stuur een open sollicitatie met motivatie, CV en pasfoto naar hr@binkgroep.eu.

bbl-traject

Heb jij interesse in de techniek en wil je werken en leren combineren? Wellicht is een bbl-traject bij BINK Groep iets voor jou! Na je vmbo opleiding kan je een bbl-opleiding volgen via een mbo-school bij jou in de buurt. Je gaat één dag in de week naar school en werkt vier dagen bij BINK Groep onder het toeziend oog van vak volwassen elektromonteurs of projectleiders.

Inloopochtend werkzoekenden

Op zaterdagochtend 26 juni organiseert BINK Groep een inloopochtend voor werkzoekenden. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan in de techniek, maar wil je liever eerst kennismaken voordat je solliciteert? Pak je kans! Kom vrijblijvend naar onze inloopochtend en laat je informeren over de mogelijkheden binnen BINK Groep! Het moment om je vragen te stellen over de bedrijfscultuur, openstaande vacatures en ontwikkelingsmogelijkheden.

Voel je thuis in techniek

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich bij BINK Groep thuis voelen. We bieden hen daarom een stabiele, betrouwbare arbeidsrelatie met volop mogelijkheid tot ontwikkeling. Middels loopbaanplannen, opleidingstrajecten en coaching halen wij het maximale uit iedere medewerker.

Contactgegevens en openingstijden

(0)76 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.
Lunchpauze van 12.30 tot 13.00 uur.