Terreinbeveiliging en verlichting

Als ondernemer wil je weten wat er op je terrein gebeurt, ook wanneer je niet aanwezig bent! Een plek waar je met een gerust gevoel kunt vertrekken en weer terug kunt komen, elke keer weer. Inbraak en diefstal zijn doemscenario waar je niet wakker van wil liggen, maar erop wil kunnen vertrouwen dat je aan de voorkant de juiste maatregelen hebt getroffen. Inbrekers grijpen de donkere herfst- en wintermaanden aan om vaker hun slag te slaan. Voorkom inbraak en diefstal met terreinbeveiliging en –verlichting van BINK Elektro en Beveiliging!

Neem contact met ons op!
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Geen omkijken naar!

Wij bieden volledige ontzorging op het gebied van terreinbeveiliging en verlichting: van planontwikkeling en installatie tot onderhoud en inspectie!
Via een onderhoudscontract kunnen wij het onderhoud aan jouw beveiligingsinstallatie volledig uit handen nemen. Zo ben je verzekerd van een optimale werking van het systeem en heb je er zelf geen omkijken meer naar!

Camerabeveiliging

Met camera’s op je terrein is het vandaag de dag mogelijk om waar dan ook ter wereld mee te kijken op je terrein door middel van een directe verbinding met de camera's. Deze verbinding stelt je in de gelegenheid op afstand te constateren wat er gaande is. Daarnaast is het mogelijk om de beelden terug te kijken door opname systemen. 

  • Realtime meekijken
  • Mogelijk om beelden terug te kijken
  • Koppeling met alarmcentrale mogelijk

Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem kan je de toegang tot jouw terrein controleren en beheren d.m.v. een pas, sleutel of tag. Het biedt extra veiligheid omdat je op een flexibele manier kan bepalen wie, op welk moment bevoegd is jouw terrein te betreden. Bij verlies, diefstal of vertrek van een medewerker kan de pas, sleutel of tag gemakkelijk worden geblokkeerd. BINK Beveiliging beschikt over de nieuwste technieken en systemen op het gebied van toegangscontrole. 

LED terreinverlichting

Extra verlichting geeft een gevoel van veiligheid. Geen wonder, want meer licht is beter zicht en het schrikt  inbrekers en overvallers af. Naast het extra veilige gevoel bij het gebruik van LED-verlichting zorgt extra licht ook nog eens voor beter beeld op je camerabewaking. BINK Elektro heeft een ruim assortiment LED-verlichting voor een stuk extra veiligheid!

  • Energiezuinig: 50% tot 70% energiebesparing t.o.v. traditionele lichtbronnen
  • Gelijkmatigere lichtverdeling t.o.v. traditionele lichtbronnen

Onze werkwijze


Terreinbeveiliging is er in diverse soorten. Van geavenceerde camerabewaking, tot eenvoudige, maar effectieve verlichting. Geen terrein is hetzelfde. We inventariseren daarom altijd eerst graag samen met jou welke risico's jouw terrein en eigendommen lopen. Op basis hiervan geven wij een advies over de beveiligingsoplossingen die voor jouw terrein geschikt zijn. 

Bespreek het met de specialist

Benieuwd wat we voor jouw terrein kunnen betekenen? Of kom je graag een keer langs voor een kop koffie? Neem contact met ons op!