Stagiaires

Binnen BINK Groep vinden we het van groot belang om stage plekken te creëren zodat de jeugd het vak op een goede manier kan leren. Instroming van nieuwe mensen in de techniek is van groot belang. Dit om ook in de toekomst voldoende vakbekwame mensen in de branche te hebben. Daarom ondersteunen wij actief het plaatsen van stagiaires.

Stage lopen kan binnen één van de bedrijfsonderdelen; Elektro, Beveiliging of Solar. Daarnaast bieden we een beperkt aantal algemene stageplaatsen aan op de administratie die voor alle genoemde bedrijfsonderdelen actief is.

Ons bedrijf beschikt over praktijkbegeleiders op de werkvloer en werkt samen met een partner die de actieve begeleiding van de studie van de stagiaire verzorgd. Verder hebben we de nodige erkenningen die je terug kan lezen onder het kopje certificaten.

Er zijn bestaande kaderovereenkomsten met diverse scholen. Wil je weten of jouw school ook een overeenkomst heeft met ons? Informeer ernaar bij je school.

Heb je interesse om bij ons stage te komen lopen dan mag je altijd contact leggen met onze afdeling personeelszaken:

BINK Groep
t.a.v. Mevr. S. Straver
Rucphensebaan 52
4714 RE Sprundel

Telefonisch: +31 (0)76 599 1700

Of per mail: s.straver@binkgroep.eu

Onze stagelopers zijn op de werkvloer te herkennen aan onze bedrijfskleding aangevuld met de slogan: ‘Wij bouwen aan de toekomst, ik loop stage!’