De makers van techniek

BINK Groep

Een familiebedrijf dat sinds 1979 is uitgegroeid van een eenmanszaak naar een betrouwbare elektrotechnisch dienstverlener met drie gespecialiseerde merken onder een dak; BINK Elektro, BINK Beveiliging en BINK Solar.

Hart voor de zaak

Hoewel BINK Groep vandaag de dag zo’n honderd medewerkers in dienst heeft, zijn we nog altijd dat dorpse familiebedrijf. Mijn vader loopt hier de deur nog altijd plat en wij kennen iedereen bij naam. Dat persoonlijke en vertrouwelijke karakter staat bij BINK Groep centraal. Hier geldt: ons kent ons. Dat is voor het bedrijf ontzettend belangrijk. Onze mensen hebben hart voor de zaak, zijn in en in BINK. Maar goed ook, want zij zijn ons visitekaartje.

Ralph Bink, directeur BINK Groep

40 jaar BINK Groep

Op 1 juni 1979 startte Erik Bink zijn bedrijf in Achtmaal, toen al gericht op elektronische werkzaamheden. In de bijbehorende winkel werden voornamelijk huishoudelijke apparaten, bruin- en witgoed verkocht.

Geschiedenis BINK Groep

De beste elektrotechnisch dienstverlener

Door haar persoonlijke maar professionele aanpak, duurzame kwaliteit en vakkennis heeft BINK Groep, met haar meer dan 100 gemotiveerde medewerkers, het doel om de komende drie jaar de beste elektrotechnisch dienstverlener van Zuid-Nederland te worden.

Missie en visie

VOEL JE THUIS IN TECHNIEK

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich bij BINK Groep thuis voelen. We bieden hen daarom een stabiele, betrouwbare arbeidsrelatie met volop mogelijkheid tot ontwikkeling. Middels loopbaanplannen, opleidingstrajecten en coaching halen wij het maximale uit iedere medewerker. Kom jij ons team versterken?

9.8

Met trots worden wij door klanten beoordeeld met een 9.8

Contactgegevens en openingstijden

(0)76 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.
Lunchpauze van 12.30 tot 13.00 uur.