Hallo Kaatsheuvel!

BINK opent vestiging in Kaatsheuvel

BINK opent een vestiging in Kaatsheuvel

Sinds juli 2022 hebben wij een vestiging in Kaatsheuvel. Vanuit hier werkt onze afdeling werktuigbouw (voorheen KIN Installatietechniek). BINK heeft ook vestigingen in Sprundel en Alphen aan den Rijn.

Open dag 5 november

Op zaterdag 5 november openen wij de deuren van onze vestiging in Kaatsheuvel voor relaties, omwonenden en geïnteresseerden om een kijkje te komen nemen. Je bent van harte welkom tussen 10:00 en 15:00 uur! 

Werken in dit mooie pand?

Omdat wij blijven groeien, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Liever eerst kennismaken voordat je solliciteert? Bezoek onze open dag en laat je informeren over de mogelijkheden binnen BINK! Tijdens de open dag kan je de sfeer binnen ons bedrijf proeven, laten we je ons bedrijf zien en beantwoorden we al je vragen over werken bij BINK.

Overname en naamswijziging

Op 1 januari 2022 hebben wij KIN Installatietechniek overgenomen. De vestiging van KIN Installatietechniek in het centrum van Rijen was al voorbestemd voor herontwikkeling. Er werd, door de toenmalige directie, al langer gezocht naar een geschikte nieuwe locatie. In overleg is gekozen voor de aankoop van het pand aan de Horst 38 in Kaatsheuvel. Een centrale locatie in het werkgebied van KIN Installatietechniek en strategisch gelegen in relatie tot het werkgebied van BINK. 

KIN Installatietechniek is al meer dan 100 jaar specialist op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. Samen gaan we verder onder de naam BINK. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Opname KIN Installatietechniek in de BINK Groep

Wij gaan verder als BINK