BINK Groep ontwikkeld met Trak365 het VBS

VBS : Vijver Besturing Systeem

Menig achtertuin in Nederland is voorzien van een vijver. Voor de sier of om te genieten van wat er op, rond en onder water gebeurd. Menig siervis liefhebber kan erover meepraten; de vijver brengt naast veel plezier ook zorg en verantwoording met zich mee.

U staat met steeds meer zaken in verbinding; uw thermostaat, besturing van de verlichting, maar waarom nog niet met uw vijver?

Het besturingssysteem wat wij op basis van de Trak365 communicatietechniek hebben ontwikkeld stelt u in de gelegenheid om waar ook ter wereld in verbinding te blijven met uw vijver.

Met groot gebruikersgemak volgt u op afstand de watertempratuur. U volgt de automatische voedermomenten en kan op afstand de vissen handmatig extra bijvoeren. U wordt per telefoon, sms of email gealarmeerd als de spanning uitvalt of de pomp stopt. Ook zijn er alarmen instelbaar op het feit dat de luchtpomp uitvalt of de tempratuur van het water buiten een bepaald bereik komt. Zo kunt u tijdig ingrijpen en het welzijn van uw dieren veiligstellen.
Interesse in de VBS ? Bel ons: 076-5991700

Meer informatie? 
Bekijk onze productvideo of lees meer over Trak365 op de website www.Trak365.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

BINK Groep breidt uit!

Big-data analyse zorgt voor één stap voorsprong in de markt