Wij gaan verder als BINK

Naamswijziging

BINK Groep wordt BINK

Met de opname van KIN Installatietechniek in de BINK Groep is er een sterke organisatie ontstaan die het complete dienstenpakket voor de bouw en het beheer van gebouwgebonden installaties aanbiedt.

De verschillende merknamen in de markt hebben geleidt tot een sterke positie voor alle bedrijfsonderdelen, maar het wordt nu tijd om de krachten nog meer te bundelen. Het is daarmee vanzelfsprekend dat we onze diensten voortaan aanbieden onder één naam: BINK. Geen grote verandering, maar wel een belangrijke.

Natuurlijk kost het aanpassen van een merknaam tijd. We plannen de overgang zorgvuldig en weten zeker dat dit er voor zorgt dat e.e.a. zo geruisloos mogelijk gebeurt. Zo blijven de entiteiten waarmee je zaken doet gehandhaafd. Afspraken, overeenkomsten, contracten; alles blijft zoals het was.

De komende tijd ga je onze vertrouwde logo’s zeker nog zien. Geleidelijk zal dat veranderen en komt het nieuwe BINK logo prominenter in beeld.

Open dag vestiging Kaatsheuvel

Sinds juli 2022 hebben wij een vestiging in Kaatsheuvel. Vanuit hier gaat, in eerste instantie, onze afdeling werktuigbouw (voorheen KIN Installatietechniek) werken. Op zaterdag 5 november openen wij de deuren van onze vestiging in Kaatsheuvel  voor relaties, omwonenden en geïnteresseerden om een kijkje te komen nemen. Je bent van harte welkom!

Contact

Wanneer je vragen hebt kun je contact opnemen met je contactpersoon of onze afdeling communicatie via communicatie@binkgroep.eu.

Gerelateerde nieuwsberichten

Hallo Kaatsheuvel!

Opname KIN Installatietechniek in de BINK Groep