BINK Projectservice B.V.

De nieuwste telg binnen onze organisatie!

Onlangs is BINK Projectservice B.V. toegevoegd aan de BINK Groep familie. In een wereld die steeds meer om circulaire economie gaat draaien. En we producten niet meer fysiek willen bezitten is het tijd de dienstverlenging uit te breiden. Juist hier ligt de taak van onze nieuwe bedrijfstak. Wilt u immers nog verlichtingsarmaturen kopen? Of wilt u alleen gebruik maken van de verlichting die de armaturen leveren?

“Installatie Als Service”

Ook het in eigendom hebben van een elektrische-, beveiligings- of zonnepanelen installatie brengt naast de investering ook de zorg hierover met zich mee. Door te kiezen voor een “Installatie Als Service” betaald u slechts voor de dienst die de installatie levert.

Op basis van een vast bedrag per maand neemt u een installatie af als een service. Vervolgens nemen wij de zorg van u over voor de investering, het vervangen van lichtbronnen of andere producten in de installatie, kosten voor storingen en voor het verwijderen van de installatie als deze op het eind van zijn levensduur is. Een installatie als service duurder dan zelf aanschaffen? Nee, dat hoeft zeker niet zo te zijn. Door juist aan het begin van de levenscyclus meer en beter na te denken over de levensduur- en waarde van het restproduct kan een installatie als service ook voordeliger voor u zijn. Dat nog afgezien van de volledige zorg die wij van u overnemen.

Uw interesse gewekt?
Neem gerust contact met ons op: Bel ons: 076-5991700

Gerelateerde nieuwsberichten

BINK Groep breidt uit!

Big-data analyse zorgt voor één stap voorsprong in de markt

Coronavirus (COVID-19)