betrokken zijn in de samenleving.

mvo & sponsoring

BINK Groep is als bedrijf erg betrokken in de samenleving. Vanuit dit oogpunt worden diverse vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties financieel dan wel materieel door ons ondersteund. Hier een greep uit onze bijzondere iniatieven;

Sponsoring in de cultuursector

Ooit een wagen van negen meter hoog gezien? Een wagen die bedekt is met bloemen en door mensenkracht door de straten wordt geduwd? We sponsoren verschillende bloemencorso's bij ons in de regio. De belangrijkste hierin zijn: Bloemencorso Zundert, Bloemencorso Buurtschap Achtmaal, Bloemencorso Buurtschap Helpt Elkander, Bloemencorso Buurtschap Wernhout.

Als bedrijf zijn wij tijdens het bloemencorso in Zundert ook goed vertegenwoordigd, zo sponsoren wij een tribune met terras om onze klanten en relaties met trots te kunnen verwelkomen en zijn we sponsor van de hoofdtribune.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij bink

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO); ons bedrijf geeft altijd prioriteit aan mens en milieu. De missie van BINK Groep is tevens om op een zeer klantgerichte wijze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden. Daarnaast ondersteunen we maatschappelijke projecten en organisaties middels materiële en geldelijke ondersteuning. We verminderen Co2 uitstoot, doordat een gedeelte van ons wagenpark uit elektrische voertuigen bestaat. Vanuit BINK Solar leveren we verder met de plaatsing van zonnepanelen een grote bijdrage aan de reductie van de Co2 uitstoot.

Een sportieve bijdrage

Jaarlijks sponsoren we verschillende voetbalverenigingen bij ons in de regio; V.V. Achtmaal, V.V. de Moerse Boys, V.V. Schijf, V.V. Zundert, V.V. Baronie, V.V. RSV en V.V. NSV zijn een aantal voorbeelden daarvan. Ook wielerclubs, biljartverenigingen, hardloop teams, hockeyverenigingen, zaalvoetbalteams en trekker-trek vereningen worden ondersteund.

Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. Hier laten we ons dan ook elk jaar volledig in BINK outfit van onze sportieve kant zien.

Bespreek het met onze adviseur

+31 (0)76 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.
Lunchpauze van 12.30 tot 13.00 uur.