Betrokken zijn in de samenleving

mvo & sponsoring

BINK Groep is als bedrijf erg betrokken in de samenleving. Vanuit dit oogpunt worden diverse vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties financieel dan wel materieel door ons ondersteund. Hier een greep uit onze bijzondere initiatieven;

Sponsoring in de cultuursector

Ooit een wagen van negen meter hoog gezien? Een wagen die bedekt is met bloemen en door mensenkracht door de straten wordt geduwd? We sponsoren verschillende bloemencorso's bij ons in de regio. De belangrijkste hierin zijn: Bloemencorso Zundert, Bloemencorso Buurtschap Achtmaal, Bloemencorso Buurtschap Helpt Elkander, Bloemencorso Buurtschap Wernhout.

Tijdens het Bloemencorso in Zundert zijn wij ook goed vertegenwoordigd. Zo sponsoren wij een tribune met terras om onze relaties kennis te laten maken met dit bijzondere evenement en zijn wij sponsor van de hoofdtribune. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij bink

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO); ons bedrijf geeft altijd prioriteit aan mens en milieu. Zo ondersteunen we maatschappelijke projecten en organisaties middels materiële en geldelijke ondersteuning. We verminderen CO2 uitstoot, doordat een gedeelte van ons wagenpark uit elektrische voertuigen bestaat en doordat wij installateur zijn van zonnepanelen!

Een sportieve bijdrage

Jaarlijks sponsoren we verschillende voetbalverenigingen bij ons in de regio; VV Achtmaal, VV Moerse Boys, VV Schijf, VV Zundert, VV Baronie, VV RSV en VV NSV zijn een aantal voorbeelden daarvan. Ook wielerclubs, biljartverenigingen, hardloop teams, hockeyverenigingen, zaalvoetbalteams en trekker-trek vereningen worden ondersteund.

Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. Hier laten we ons dan ook elk jaar, volledig in BINK outfit, van onze sportieve kant zien.