Expert in zonne-energiesystemen 
in Zuid-Nederland

BINK Solar

BINK Solar is gespecialiseerd in het realiseren van turn key zonnepaneleninstallaties voor bedrijven, particulieren en instellingen. Sinds 2009 plaatst BINK Solar PV-installaties op daken van kantoorgebouwen, winkels, huizen en fabriekshallen. In totaal hebben we al meer dan 100.000 zonnepanelen geïnstalleerd. BINK Solar draagt zorg voor het volledige traject: advies op maat, engineering, installatie, subsidieaanvraag en service.

Profiteer van de zon!

Met zonnepanelen bespaar jij op jouw energielasten en lever je zichtbaar een bijdrage aan een beter milieu. Want zonnepanelen dragen bij aan vermindering van CO2-uitstoot en aan een schoner milieu. Bewust leven waar je zelf ook nog eens financieel beter van wordt! Wacht daarom niet langer en profiteer nu ook van de zon, want zonne-energie is gratis. 

  • Wek gratis energie op
  • 25 jaar profijt
  • Verlaag je energierekening
  • Verhoog je woningwaarde

Eén team vol energie

BINK Solar werkt met een jong team vol energie en met een duidelijke visie op de markt. We installeren kleine maar ook zeer grote installaties en gaan elke uitdaging aan. Wij installeren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten van bekende wereldmerken.

Contactgegevens en openingstijden

(0)76 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.
Lunchpauze van 12.30 tot 13.00 uur.