Expert van
zonnepanelen in
zuid-nederland.

BINK Solar

Het is de zomer van 2009 als we de eerste zonnepanelen installeren op een woonhuis in Zundert. De installatie trekt de aandacht van de hele straat, verwondering alom. Vandaag de dag zijn we gegroeid tot dé specialist in zonnepanelen voor Zuid-Nederland. Met zonnepanelen op uw huis bespaart u direct op uw maandelijkse lasten thuis. Daarbij dragen zonnepanelen bij aan een vermindering van CO2-uitstoot en aan een schoner milieu. Bewust leven waar u zelf ook nog eens financieel beter van wordt!

Wacht niet langer en profiteer van de zon!

Wacht daarom niet langer en profiteer nu ook van de zon, want zonne-energie is gratis. Met het opwekken van uw eigen energie bent u minder afhankelijk van leveranciers van conventionele energie en prijsstijgingen. Vele huishoudens profiteren al van aanzienlijke kortingen op hun energierekening. Daarnaast krijgt u als particulier de BTW terug op de investering. Dat scheelt dus maar liefst 21% op het aankoopbedrag. Een prima voordeeltje wat u niet moet laten liggen. BINK Solar is dé specialist in zonnepanelen in Zuid-Nederland.

één team vol energie

BINK Solar installeert zonnepanelen bij particulieren, (agrarische) bedrijven, scholen, overheden, woningcorporaties en verenigingen. Over de technische werking van zonnepanelen, omvormers, bevestigingsmaterialen en bekabeling verwijzen wij u graag door naar de pagina producten. Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering. U doet een éénmalige investering en profiteert 25 jaar van een lagere energierekening. De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 8 jaar.

word jij onze nieuwe collega bij BINK Solar?

BINK Solar werkt met een jong team vol energie en met een duidelijke visie op de markt. We installeren kleine maar ook zeer grote installaties en gaan elke uitdaging aan. Ben jij benieuwd naar de vacatures kijk op onze BINK Solar website naar de mogelijkheden, aarzel niet en solliciteer gelijk!

Interesse? Ik sta voor je klaar!

+31 (0)76 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.
Lunchpauze van 12.30 tot 13.00 uur.