De specialist op het gebied van elektrotechniek.

Bink Elektro

Vanaf 1979 al een betrouwbare partner in de elektrotechniek. Hedendaags de beste elektrotechnisch dienstverlener van Zuid-Nederland. BINK Elektro is vooruitstrevend en maakt middels innovatief comfort en gebruiksgemak het leven net wat leuker.

Trots op ons werk dankzij kennis en kwaliteit!

Bink Elektro vormt voor haar opdrachtgevers een betrouwbare elektrotechnisch dienstverlener. Een professionele, maar down-to-earth partij die doet wat nodig is en waar je op kunt bouwen. Zowel voor projecten met een grote omvang, als voor service op momenten dat er onverhoopt een kink in de kabel komt. In de kern een familiebedrijf, waarbij het niet gaat om snelle winst, maar om duurzame relaties en continuïteit. Ons recept: trots op ons werk, bewuste keuze voor bewezen kwaliteit, afspraak is afspraak en geloof dat we samen meer kunnen bereiken!

de beste dienstverlener

BINK Elektro biedt kwaliteit en betrouwbaarheid. Van onze leveranciers en fabrikanten wordt verwacht bij te dragen aan continuïteit en de lange termijn doelstellingen. Zo werken we dagelijks met de beste producten van onder andere fabrikanten als Draka, Pipelife, Hager, Gira en Berker. Tijdens het realiseren van uw nieuwe installatie ontzorgen wij u volledig. Daarnaast bieden we trouwen service zodat het gemak tijdens gebruik op de lange termijn te merken is. Genoemde combinatie zorgt voor comfort. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met BINK Elektro voor een passend advies.

BIJ BINK bereiken we samen veel meer dan alleen

We begrijpen hoe vervelend een elektrische storing kan zijn in uw woning of bedrijf. Onze medewerkers houden van de uitdaging om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Op een betrokken en persoonlijke wijze waarin onze roots als kleinschalig familiebedrijf nog goed voelbaar zijn. Ook in de zakelijke context van projecten plukken we hier de vruchten van; we gaan voor een prettige samenwerking waarin we samen naar optimaal eind resultaat werken. Met onze eigen mensen of als het nodig is door samen te werken met specialistische partners. Want door de handen ineen te slaan bereiken we meer. Benieuwd naar de vacatures? Bekijk het op de BINK Elektro website.

Bespreek het met onze adviseur

+31 (0)76 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.
Lunchpauze van 12.30 tot 13.00 uur.