Een veilig locatie
begint bij bink
beveiliging.

bink beveiliging

In 2012 zijn de beveiligings activiteiten afgesplitst uit het installatiebedrijf. De oprichting van BINK Beveiliging B.V. was daarmee een feit. BINK Beveiliging is in het leven geroepen om de activiteiten op het gebied van inbraak- brand en camerasystemen verder uit te bouwen en te professionaliseren. Inbraakgevoelige punten van het pand worden geïnventariseerd en relevante omgevingsfactoren in kaart gebracht. Zo krijgt u altijd een beveiligingssysteem die het best bij uw situatie past. Zodat personeel en inboedel goed beveiligd zijn.

goed beschermd, goed geregeld!

Inbraak, brand en andere ongewenste invloeden van buitenaf: daar wil je je huis of bedrijf tegen beschermen. Een huis moet een veilige thuisbasis zijn. Een plek waar je met een gerust gevoel kunt vertrekken en weer thuis kunt komen, elke keer weer. In een bedrijf hoef je dan wel niet te wonen, maar de (financiële) gevolgen van ongewenste bezoekers, inbraak of brand kunnen desastreus zijn. Doemscenario’s waar je niet wakker van wil liggen, maar erop wil kunnen vertrouwen dat je aan de voorkant de juiste maatregelen hebt getroffen. Neem contact op met BINK Beveiliging voor de mogelijkheden en een passend advies.

altijd al een passie voor beveiliging bij bink

BINK Beveiliging werkt in een vakgebied dat zich continu en razendsnel ontwikkelt, en daar heb je specialisten voor nodig. Mensen die een passie hebben voor beveiliging. Mensen die het leuk vinden om in nieuwe technieken te duiken en de kennis en vaardigheden hebben om met complexe systemen te werken. Wordt jij onze nieuwe collega? Kijk voor de vacatures op de BINK Beveiliging website, aarzel niet en solliciteer snel!

CCV erkend beveiligingsbedrijf

Kwaliteit van de beveiligingssystemen wordt aangetoond door de erkenning van het beveiligingsbedrijf. Wij hebben deze erkenningen voor de diverse installaties waarmede we jaarlijks aantonen dat de projecten aan de juiste kwaliteit voldoen en u er zeker van bent dat u aan het juiste adres bent bij Bink Beveiliging. Kijk voor meer toelichting over onze certificaten op de BINK Beveiliging website.

Interesse? Ik sta voor je klaar!

+31 (0)76 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.
Lunchpauze van 12.30 tot 13.00 uur.