Kernwaarden

Onze familie is ons succes!

Begonnen als eenmanszaak, nog steeds dat dorpse familiebedrijf. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze familiecultuur omarmt. En onze waarden consistent uitdraagt! Dit zijn onze kernwaarden. Ze beschrijven wie we zijn, waar we voor staan en wat ons verbindt! 

Betrouwbaar

Wij vinden betrouwbaarheid erg belangrijk! We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! We zijn open, eerlijk en zeggen waar het op staat, Als we fouten maken, draaien we er niet omheen en leren we ervan. Dit alles om onze duurzame relaties met afnemers, medewerkers en samenwerkingspartners te koesteren!

 

 

Kwaliteit

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Hierdoor voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen. Om dit te garanderen, hebben wij een eigen praktijkschool, interne controles en objectieve NEN-inspecties. Zo houden we grip op de kwaliteit. Kwaliteit waar niet alleen onze klanten profijt van hebben, maar onze medewerkers ook trots op zijn.

Onze afnemers moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit van onze dienstverlening en producten. Wij blinken uit in kwaliteit door voortdurend te investeren in opleiding van onze medewerkers, onze producten en dienstverlening.

Persoonlijk

Hoewel BINK Groep vandaag de dag zo’n honderd medewerkers in dienst heeft, zijn we nog altijd dat dorpse familiebedrijf. Mijn vader loopt hier de deur nog altijd plat en wij kennen iedereen bij naam. Dat persoonlijke en vertrouwelijke karakter staat bij BINK Groep centraal. Hier geldt: ons kent ons. Dat is voor het bedrijf ontzettend belangrijk. Onze mensen hebben hart voor de zaak, zijn in en in BINK. Maar goed ook, want zij zijn ons visitekaartje.

 

 

Vakkundig

BINK groep zet volop in op professionalisering! Dit begint bij onze mensen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich bij BINK Groep thuis voelen, maar zich ook voortdurend kunnen ontwikkelen. We bieden hen daarom een stabiele, betrouwbare arbeidsrelatie met volop mogelijkheid tot ontwikkeling. Middels loopbaanplannen, opleidingstrajecten en coaching halen wij het maximale uit iedere medewerker. Daarbij trekken wij actief hoog opgeleid personeel aan. Alles om aan de vraag van nu te kunnen voldoen!