Kernwaarden

Onze familie is ons succes!

Begonnen als eenmanszaak, nog steeds dat dorpse familiebedrijf. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze familiecultuur omarmt. En onze waarden consistent uitdraagt! Dit zijn onze kernwaarden. Ze beschrijven wie we zijn, waar we voor staan en wat ons verbindt! 

Betrouwbaar

Wij vinden betrouwbaarheid erg belangrijk! We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! We zijn open, eerlijk en zeggen waar het op staat, Als we fouten maken, draaien we er niet omheen en leren we ervan. Dit alles om onze duurzame relaties met afnemers, medewerkers en samenwerkingspartners te koesteren!

 

 

Professioneel

Onze opdrachtgevers moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en slagkracht van onze organisatie. Wij blinken uit in kwaliteit door voortdurend te investeren in het optimaliseren van onze dienstverlening, bedrijfsprocessen, veiligheidsnormen en uitstraling.

Daarnaast zetten we ook volop in op de professionalisering van ons werkgeverschap. Dit  doen we door middel van gestructureerde inwerk- en doorstromingstrajecten. Tevens investeren we volop in goed gereedschap, nette bedrijfskleding en een uitgebreid wagenpark.

 

 

Persoonlijk

Hoewel BINK Groep vandaag de dag ruim 140 medewerkers in dienst heeft, zijn we nog altijd dat dorpse familiebedrijf. De familie Bink is verweven in de bedrijfsvoering. Dat persoonlijke en vertrouwelijke karakter staat bij BINK Groep centraal. Hier geldt: ons kent ons. Dat is voor het bedrijf ontzettend belangrijk. Onze mensen hebben hart voor de zaak, zijn in en in BINK. Maar goed ook, want zij zijn ons visitekaartje.

 

 

Vakkundig

Ons werk is gebaseerd op deskundigheid en vakmanschap. Hierdoor voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen. Om dit te garanderen, hebben wij interne controles en objectieve NEN-inspecties. Zo houden we grip op de kwaliteit. Kwaliteit waar niet alleen onze klanten profijt van hebben, maar onze medewerkers ook trots op zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich bij BINK Groep thuis voelen, maar zich ook voortdurend ontwikkelen. Middels opleidingstrajecten en coaching halen wij het maximale uit iedere medewerker en zorgen we dat de technische kennis up-to-date blijft.