Inspecties

De veiligheid in uw installaties is van groot belang. Om u te waarborgen dat de veiligheid goed geregeld is kunnen wij een inspectie verzorgen van uw installatie. Of het nu de elektrische installatie betreft, uw zonnepanelen installatie of beveiligingssysteem, vanuit al onze bedrijfstakken verzorgen wij diverse inspecties.

Een inspectie kan gewenst zijn als u zelf de situatie niet meer honderd procent vertrouwt of omdat bijvoorbeeld de overheid of verzekeraar u verzoekt de conditie van uw systeem te overleggen.

Voor een inspectie nemen wij met u de uitgangspunten door; aan de hand van welke normen wordt de inspectie gehouden? Zijn alle benodigde gegevens aanwezig? Wat wordt er verwacht?

Vervolgens ontvangt u een opgave van de kosten voor de inspectie. Als u hiermee akkoord gaat dan plannen wij het bezoek samen met u in. Onze medewerker voert vervolgens de werkzaamheden voor u uit. Op kantoor verwerken wij hierna de bevindingen van de inspectie tot een rapportage.

Naast een incidentele inspectie is het ook mogelijk om periodieke inspecties door ons uit te laten voeren. Neem contact met ons op voor een passend advies. Telefoon: +31(0)76 599 1700 of per mail: info@binkgroep.eu