Realiseert alle elektrische installaties 

BINK Elektro

Verlichting, databekabeling, klimaatbeheersing, laadstations voor elektrische auto's of domotica systemen; BINK Elektro realiseert alle denkbare elektrische installaties. BINK Elektro is er voor kleine en grote opdrachten. We vervangen de elektriciteitskabels in de buurtwinkel, maar verzorgen ook de installaties bij nieuwbouwprojecten. In alle gevallen leveren we maatwerk. Wij vinden dat systemen perfect afgestemd moeten zijn op de wensen van de gebruikers. Met als resultaat: veiligheid, gemak en comfort!

Bewuste keuze voor bewezen kwaliteit

Natuurlijk houden we bij wat er in de markt speelt, maar we zullen niet de eerste zijn die met nieuwe technieken gaat experimenteren. We kiezen juist bewust voor bewezen technieken om de betrouwbare partner voor de lange termijn te kunnen zijn die we beloven te zijn. Om diezelfde reden gaan projecten en service bij ons hand-in-hand. We staan voor de volle 100% achter datgeven wat we installeren; niet alleen op het moment dat het klaar is, maar ook de jaren erna. 

Bij BINK bereiken we samen veel meer dan alleen

We begrijpen hoe vervelend een elektrische storing kan zijn in je woning of bedrijf. Onze medewerkers houden van de uitdaging om jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Op een betrokken persoonlijke wijze waarin onze roots als dorps familiebedrijf nog goed voelbaar zijn. Ook in de zakelijke context van projecten plukken we hier de vruchten van; we gaan voor een prettige samenwerking met de uitvoerder om alles vlot te kunnen realiseren. Met onze eigen mensen of als het nodig is door samen te werken met specialistische partners. Want door de handen ineen te slaan bereiken we meer. 

Contactgegevens en openingstijden

(0)76 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.
Lunchpauze van 12.30 tot 13.00 uur.