Voor beveiligings-
systemen op maat!

BINK Beveiliging

BINK Beveiliging voorziet woningen, winkels, kantoren, opslagfaciliteiten en veel andere gebouwen van op maat gemaakte beveiligingssystemen. Je kan bij ons terecht voor aanleg, onderhoud en keuringen van beveiligingsinstallaties: camerasystemen, brandmeldsystemen, inbraakbeveiliging, intercom installaties en toegangscontrolesystemen. Wij nemen onze afnemers graag zoveel mogelijk werk uit handen. Dankzij onze samenwerking met professionele meldkamers kan de opdrachtgever een installatie direct in gebruik nemen. En dankzij onze onderhoudscontracten heeft de afnemer geen omkijken naar het systeem.

Goed geregeld, goed beschermd!

Inbraak, brand en andere ongewenste invloeden: daar wil je je huis of bedrijf tegen beschermen. Je huis of werkplek moeten een veilige basis zijn. Een plek waar je met een gerust gevoel kunt vertrekken en weer terug kunt komen, elke keer weer. Inbraak of brand zijn doemscenario’s waar je niet wakker van wil liggen, maar erop wil kunnen vertrouwen dat je aan de voorkant de juiste maatregelen hebt getroffen. BINK Beveiliging is dé specialist op het gebied van beveiligingstechniek voor particulieren en bedrijven. Wij bieden een ontspannen en zeker gevoel. Een gevoel dat verder gaat dan het leveren van een goed systeem.

altijd al een passie voor beveiliging bij bink

BINK Beveiliging werkt in een vakgebied dat zich continu en razendsnel ontwikkelt. En daar heb je specialisten voor nodig. Mensen die een passie hebben voor beveiliging. Mensen die het leuk vinden om in nieuwe technieken te duiken en de kennis en vaardigheden hebben om met complexe systemen te werken. 

Contactgegevens en openingstijden

(0)76 599 1700

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 17:00.
Lunchpauze van 12.30 tot 13.00 uur.