Bbl-traject bij BINK Groep

We snappen dat de stap van het vmbo naar het bedrijfsleven best groot is en dat je veel vragen hebt. Daarom bieden wij je de mogelijkheid tot een kennismaking en rondleiding. Tijdens de kennismaking kunnen jij en je ouders/verzorgers de sfeer binnen ons bedrijf proeven, laten we je ons bedrijf zien en beantwoorden we al je vragen over een bbl-traject bij BINK Groep. Heb jij interesse in een kennismaking en rondleiding? Laat je contactgegevens achter in het formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen! De inschrijfperiode voor schooljaar 2021-2022 sluit op vrijdag 18 juni 2021.

Plan een rondleiding en kennismaking
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Werken, leren en geld verdienen?

Maak kennis met ons bbl-traject

Heb jij interesse in de techniek en wil je werken en leren combineren? Wellicht is een bbl-traject bij BINK Groep iets voor jou! Na je vmbo opleiding kan je een bbl-opleiding volgen via een mbo-school bij jou in de buurt. Je gaat één dag in de week naar school en werkt vier dagen bij BINK Groep onder het toeziend oog van vak volwassen elektromonteurs of projectleiders.

Extra praktijkbegeleiding

Wij bieden bbl-leerlingen naast hun reguliere opleiding, extra training en praktijkbegeleiding via Tech Talents. Vanuit Tech Talens krijg je een Talent Coach toegewezen, deze verbindt jou als bbl-leerling met de begeleidend monteur of projectleider. De Talent Coach bezoekt je minimaal vijf keer per schooljaar op je werklocatie. Met je Talent Coach bespreek je hoe het gaat, waar je mee bezig bent en waar je tegenaan loopt. Dit doe je samen met je praktijkbegeleider, je begeleider vanuit school of samen met je ouders/verzorgers. Besproken punten worden meteen opgepakt en opgevolgd. Jouw Talent Coach is er ook voor je bij eventuele uitdagingen en problemen op school, op je werk of met je praktijkbegeleider. 

Meeloopdag

Bij BINK Groep realiseren we de innovatiefste technische installaties. Een werkdag ervaren? Loop een dag mee met een monteur en ervaar zelf hoe een werkdag bij BINK Groep eruit ziet!

Plan je kennismaking

Heb jij interesse in een kennismaking en rondleiding? Laat je contactgegevens achter in het formulier en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen!